söndag 18 april 2010

Dannegården

Ifall nån irrat sig hit och kollat mina länkar så måste jag påpeka att den menyn som ligger på mitt nya projekts hemsida, Dannegården, är jag vid dags dato inte ansvarig för. För den som är nyfiken på vad som serveras istället kommer ett snabbt axplock av rätter som dyker upp, då menyn till stor del följer konferensgästernsas:

Varmrökt Kåseberga lax med Morisk sallad och vattenkrasse

Jambon Persille

Filobakad vårmorot med harissa, persilja och parmesan

Halstrad havskräfta med potatiskräm och brynt smör med kapris

Terrine på kycklinglever från Klasrödsgård "piripiri"

Rödvinsbräserad griskind "Durban hot masala"

Citron- och ingefärs confiterad grissida med kumminbräserad spetskål

Simrishamnstorsk med hummer, potatiskräm, hummersky smaksatt med citron, persilja, harissa och vitlök, serverad med sockerstekt vårmorot

Stekt hel Östersjöspätta med brynt smör, citron, friterade örter och spetskålslungad nypotatis

Ricotta- och mandelkaka med vispad grädde

Tarte tataine

Jan Ellis- pudding med rabarber

Ostar från Vilhelmsdal

...och lite annat, dock ej samtidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar