Ifall nån irrat sig hit och kollat mina länkar så måste jag påpeka att den menyn som ligger på mitt nya projekts hemsida, Dannegården, är jag vid dags dato inte ansvarig för. För den som är nyfiken på vad som serveras istället kommer ett snabbt axplock av rätter som dyker upp, då menyn till stor del följer konferensgästernsas:
Varmrökt Kåseberga lax med Morisk sallad och vattenkrasse
Jambon Persille
Filobakad vårmorot med harissa, persilja och parmesan
Halstrad havskräfta med potatiskräm och brynt smör med kapris
Terrine på kycklinglever från Klasrödsgård "piripiri"
Rödvinsbräserad griskind "Durban hot masala"
Citron- och ingefärs confiterad grissida med kumminbräserad spetskål
Simrishamnstorsk med hummer, potatiskräm, hummersky smaksatt med citron, persilja, harissa och vitlök, serverad med sockerstekt vårmorot
Stekt hel Östersjöspätta med brynt smör, citron, friterade örter och spetskålslungad nypotatis
Ricotta- och mandelkaka med vispad grädde
Tarte tataine
Jan Ellis- pudding med rabarber
Ostar från Vilhelmsdal
...och lite annat, dock ej samtidigt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar